Mobil säv

Några kommentarer ifrån gästboken som ligger i huset:

 

"Vi har haft några underbara dagar i ert underbara hus. Gått långa promenader, minst 2 mil om dagen till hundarnas stora förtjusning. Vi har laddat batterierna. Haft det lugnt och skönt.
Sett ca 20 rådjur, 3 par tranor.

”Tack för en mycket trevlig vecka i er stuga. Shopping i Gekås, bad & fiske har varit toppen! En gädda på 1,6 kg drogs upp i går.”

”Vi fram & tillbaka på grusvägen for, nu äntligen är vi i ert hus & bor.
På Gekås vi inte mycket kunde hitta, men i ert trevliga hus vill vi gärna sita.
Vi kommer säkert tillbaka för att hyra, det säger vi alla fyra”

”Tack för en trevlig vistelse i ert härliga hus. Efter en halvdag på Gekås var det skönt att komma till huset. Bra standard, vi saknade ingenting, & hög mysfaktor! Vi kommer säkerligen åter.”

”Tack för vistelsen i ert hus. Det är ett riktigt smultronställe ni har här! Vi kände oss mycket välkomna här när vi kom & det lyste i fönstrena. Huset är jättefint & med en otroligt vacker natur! Vi kommer igen.”

”Fem vänner tackar för en trevlig helg! Hit återvänder vi igen. Ps. Vilket guldställe!”
Tack o hej från oss"

"Tack än en gång för lånet av ert hus. Vi kommer tillbaka. Fint hus underbar natur"

"Tack återigen för en mysig och trevlig helg i eran fina stuga. Vi har varit här för andra gången i år och trivts lika bra denna gång som första gången vi var här. Vi längtar redan till nästa gång vi återvänder. En mysigare och hemtrevligare stuga får man leta efter!"

"Tack för lånet av er härliga stuga. Det är så rogivande, avkopplande och vackert här. Precis vad vi behövde!"

Sätt gärna ett avtryck

  • Monica Söderholm • 8 juli 2022 11:29:46
    Vilka härliga dagar jag och mina vänner haft hos er. Utmanande marker där hundarna utsatts för olika kluriga träningar både på land och vatten. Trevligt boende i en vacker miljö. Tack för denna gång. Vi återkommer nästa år☀️
  • Bente • 19 februari 2012 14:37:59
    Så fin hemsida och vackra bilder, jag förstår att folk trivs hos er-:) Det är just sådant här jag önskar jag hade, men då med fotoutflykter och kurser -:) tack för att ni kom i lördags, uppskattades
  • Eva Höjing • 14 augusti 2011 15:24:58
    Vi var hos er v32. och är så nöjda med allt. Vi blockade svamp, shoppade på gekås och panduro. golfade i Mårdaklev och fisketur från Varberg, långa promenader med hundarna och katten. Nästa gång vi ska till Ullared så ska vi höra om erat fina hus är ledigt. Många tack från oss.

Välkommen

till ett hundväntligt & naturskönt boende i hus med egen
trädgård & våtmarker!