Mobil säv

Bo i Gårdshuset

Gårdshuset har 8 sovplatser och kan hyras Mars-December

Vi har hyrt ut huset till privatpersoner eller grupper. Huset och miljön passar ypperligt för olika tematräffar inom personlig utveckling & hälsa samt till hundtokiga som vill träna sina hundar. Vi erbjuder en unik miljö med tre egna våtmarker inom ett stenkasts avstånd - perfekt för apporteringsträning och vattenträning med hund.

Om huset

Gårdshuset ligger på en fd. bondgård i Sävekulla strax utanför Ullared. Här bor ni naturskönt med egen trädgård, ängar, våtmarker & skog alldeles inpå husknuten. Perfekt för dig med hund och/eller söker absolut lugn & ro!

Huset är fördelat på två våningsplan med totalt fyra (4) sovrum med åtta (8) bäddar, två (2) badrum, ett stort allrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök.  

Bottenvåningen

Kök med spis, ugn, diskmaskin, kylskåp med litet frysfack, kaffebryggare, microvågsugn, porslin, ja det mesta som behövs i ett kök helt enkelt. I köket finns även köksbord med fyra stolar & en kökssoffa.
 

Badrum med wc & dusch samt en garderob.


Sovrum med 2 enkelsängar (90cm) och en dubbelgarderob.

Allrummet består av både tv-hörna & middagshörna, med öppen spis.

Övervåningen

På det andra planet finns ett stort sovrum med dubbelsäng & garderober samt en liten balkong med cafèmöbler för att kunna ta morgonkaffet med utsikt över gården åkrarna och en våtmark.

Två (2) mindre sovrum med två enkelsängar (90 cm) i varje rum.

Badrum med dusch.

Övrigt som ingår

  • Bredband med fiber samt tv
  • Spjälsäng
  • Stor murad grill i trädgården
  • Eka, fiskekort och WiFi
  • Trädgårdsmöbler

Våtmarkerna

Vi har i samarbete med Eu anlagt två våtmarker, utöver den tredje våtmarken i nära anslutning till gårdshuset. Här kan vårta gäster njuta av fågelsången och det är här våra hungäster gärna tränar med sina hundar.

Naturupplevelser

Mysiga promenadvägar i skog & mark, nära sjön Storasjön som sträcker sig utmed hela Sävekulla & ger därmed skogspromenaderna det lilla extra. Vi älskar själva att vara ute och promenera så det är bara att fråga om mysiga promenader. För vem älskar inte att packa ryggsäggen med gofika och ta sig en promenad med ett litet stopp?

* klicka på bilderna för att se dem i större format

Välkommen

till ett hundväntligt & naturskönt boende i hus med egen
trädgård & våtmarker!