Mobil säv

Hundträning med boende

Sävekulla är en hundvänlig & naturskön anläggning, perfekt för hundträning i grupp. Med flera våtmarker i direkt anslutning till boningshuset med fyra sovrum och åtta bädar erbjuder vi en UNIK träningsmiljö för dig som vill träna jaktapportering och vattenträning med hund(ar). Här finns även stora betesmarker med skiftande terräng och stengärdsgårdar,  både enkla och dubbla.

Hos oss kan du välja att enbart boka träningsmarkerna för en dags träning eller hyra både Gårdshuset & träningsmarkerna om du vill träna fler dagar och bo över för att nyttja tiden maximalt.

Tre våtmarker för hundträning

Här finns tre våtmarker att njuta av spegelblänket, sitta och njutglo av fågellivet i och omkring vattnet, eller använda som en del i hundträningen. Alla tre våtmarkerna går att köra linjetag över och varje våtmark har minst en ö. 
Storleken på den största våtmarken är över 1 hektar och de andra två är på minst 0,5 hektar vardera.

Våtmarker att hyra för hundkurser och vattenträning med hund i Halland - Boka våtmarker hos Sävekulla utanför Ullared i Falkenberg

Boende

Gårdshuset har 4 sovrum och två bäddar i varje rum, två badrum med dusch samt ett kök och ett stort allrum med öppen spis finns att hyra.

Sävekulla är en hundvänlig & naturskön anläggning, perfekt för hundkurser & hundträning i grupp. Hyr Sävekulla utanför Ullared i Falkenberg, Halland

* klicka på bilderna för att se dem i större format

Välkommen

till ett hundväntligt & naturskönt boende i hus med egen
trädgård & våtmarker!